Luxuslife

Luxuslife blev stiftet i 2002, og kvalitetsrige produkter har altid været i højsæde, uanset hvilke produkter vi handler med. Men i 2013 skete der noget særligt, da Lotte blev introduceret for det særegne salt fra Sicilien. Det kom sig af, at Lottes mand, Francesco, undrede sig over, hvorfor man i Danmark mente, at salt var farligt – for i hans hjemland, Sicilien, der betragtes salt som noget af det bedste, man kan give sin krop. 

Da Lotte og Francesco efterfølgende var på besøg hos familien i Sicilien, besøgte de saltpanderne i Trapani. De faldt pladask for dette våde salt, dets smag og historie – plejet og passet af et lille firma med stolthed over og stor kærlighed til dette produkt. Med skovle som eneste hjælpemiddel bliver saltet samlet sammen i store bunker. Da de stod dér foran et par bjerge af salt, og Lotte havde smagt saltet, havde hun en instinktiv fornemmelse af, at det her skulle blive en del af hendes virke fra nu af.

Siden har vi udvidet med flere andre spændende produkter, der alle er økologiske og/eller veganske. Nogle produkter har meget lange historier bag sig, såsom Tumminia-melet, som er helt tilbage fra 7000 år før Kristus, mens det yngste produkt, chokoladen, dog kun har 500 år på bagen.

Lotte Brøns

Oprindeligt uddannet lærer og har været selvstændig inden for flere forskellige brancher siden 1988. Elsker at knokle i min have samt udfolde min kreativitet og holder med stor glæde høns.

Francesco Sidoti

Sicilianer og bor sammen med Lotte i Danmark. Jeg står især for alle korrespondancer med leverandørerne på Sicilien. Derudover fungerer jeg som handyman og kan finde løsninger på alt, der er gået i hårdknude. Jeg laver selvfølgelig også verdens bedste lasagne.

Få mails med opskrifter og ideer til pynt i haven!