Opskrifter

Peberfrugt-relish
For mange år siden lavede jeg tit peber relish, og når vi havde gæster satte jeg ofte et lille glas relish ved hver kuvert som

Blommechutney
Ingredienser: 500 g blommer100 g løg2 fed hvidløg½ rød SIKANI tørret chili2 dl blommeeddike (el. æbleeddike)250 g mørkt rørsukker1½ tsk. hvide/sorte peberkorn½ tsk. SIKANI fennikelfrø60

Dyrk selv østershatte
Du kan dyrke østershatte i din have; alt det kræver er nogle stammer – helst eg eller birk og så noget mycelium (man kan sammenligne

Saltede mandler
Ingredienser: 5 dl kogende vand 125 gr. SIKANI Organic Sea Salt – Grosso200 gr. almindelige mandler Du kan også lave en anden version nemlig: Lakridsmandler : Fyld en

Glaserede valnødder med honning
Ingredienser: Disse er perfekte til eks. ost. 200 g valnødder 75 g tørrede tranebær 1-2 kanelstænger alt efter smag 4 spsk. honning – køb honning

Saltsyltede grønne hyldebær – Nordens kapers
Ingredienser: 500g grønne hyldebær200g SIKANI organic Sea Salt, grosso eller fino3 dl cidereddike10 peberkorn2 dl økologisk rørsukker. 2 laurbærblade Fremgangsmåde: Tag de grønne hyldebær af stilkene,