Design af haver

Design af have af Lotte Brøns fra Luxuslife

Luxuslife tilbyder design af haver – gør dine havedrømme til virkelighed.

Det er uanset om du skal have anlagt helt ny have eller blot ønsker at ændre og forny den eksisterende have.

Få besøg af Lotte Brøns fra Luxuslife, der sammen med dig vil gennemgå din have og lytte til dine ønsker og behov.

Op til 2 timers gennemgang af din have inkl. udarbejdelse af skitse på stedet – hav en oversigtsplan af grunden klar så vi sammen kan skitsere dine ønsker og muligheder. Professionel og praktisk vejledning fra din havedesigner, der husker, at haven skal også være smuk om vinteren. Dette gælder haver der ligger i Vestsjælland. Er din have i byer uden for Vestsjælland tillægges der udgifter til transport. Lad os aftale en dag og pris – måske jeg allerede er i din by.

Hvis du ønsker det, kan du efterfølgende få et uforpligtende tilbud på forslagene til nyskabelserne i din have.

Pris for dette er kr. 1500,-

Ring til mig på tlf: 40 95 24 13 eller send mail og vi aftaler en tid.

Forny din have

Lad dig inspirere i vores webshop
Alle havedekorationerne på webshoppen er skabt af havedesigner Lotte Brøns og lavet af en lokal smed.
Jern i haven skaber stemning i din have i de grønne sæsoner, men også når efterårsstormen for længst har fejet blade og blomster væk.Jernvarerne er på lager i standardmål, men du kan også bestille dem i de mål, der passer til din have. Du kan vælge mellem mange designs, og du kan også bestille unik havekunst efter netop dit ønske.I webshoppen kan du se det store udvalg af skønne borde, foderbrætter til fuglene, blomster-opsatser, hjerter, bolde, kroner, fugle og andre havedesign. Det er brugskunst til nytte og pynt, som kun bliver smukkere i den danske vinters regn og sne.

Få skabt din egen drømmehave

Luxuslife sætter dig fri til at skabe den have, du altid har drømt om og hjælper gerne med et nyt design af netop din have. Lyder det som noget for dig, eller har du spørgsmål? Så er du velkommen til at sende en mail – vi svarer dig hurtigst muligt. Glem ikke at tilmelde dig nyhedsbrevet, så får du masser af inspiration til hus og have.Bestil havekunst i jern i dag – du får hurtig levering og fri fragt ved køb for mindst kr. 750,-.

Vi vil så gerne høre fra dig

Send en mail

Få mails med opskrifter og ideer til pynt i haven!